Supportede.nl
Image default
Toerisme

Bij dit bedrijf kunt u een jacht huren voor de mooiste vaarroutes in Nederland

Bent u een echte watersportliefhebber? Dan is dit bedrijf perfect voor u. Bij Waterfront Jachtcharter kunt u namelijk een jacht huren voor een luxevakantie in Nederland, waarin u prachtige vaarroutes kunt afleggen. Bent u toe aan een vakantie waarin u optimaal kunt ontspannen, genieten van de natuur en heerlijk kunt eten en drinken? Huur dan een jacht van dit bedrijf en ontdek het watersportleven.

Voor beginners en ervaren vaarders

Heeft u al een vaarbewijs of heeft u ervaring met varen? Dan kunt u een jacht huren en mag u meteen zelfstandig op pad. Wanneer u nog geen vaarervaring heeft, moet u eerst een korte instructiecursus volgen bij dit bedrijf. Een instructeur leert u een-op-een om de jacht te besturen totdat u dit helemaal zelfstandig kunt. Dit is om ervoor te zorgen dat u veilig kunt genieten van uw vakantie. Dit bedrijf biedt ook schippers aan die u kunt huren die de boot voor u besturen. Hierbij hoeft u zich hier helemaal geen zorgen over te maken.

De leukste plekken ontdekken

Weet u niet waar u moet beginnen met uw vaartocht? Dan kunt u bijvoorbeeld een van de vaarroutes volgen die uitgestippeld zijn door dit bedrijf. De vaarroutes hebben een variatie aan verschillende soorten wateren, plekken en aanmeerlocaties. Het is ook mogelijk om de vaarroutes aan te passen als u bijvoorbeeld langer op een plek wilt verblijven. Door een jacht te huren heeft u namelijk alle vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt. U zit helemaal nergens aan vast.

Bekijk het aanbod op de site

Wilt u een motorjacht of liever een zeiljacht? Bij Waterfront Jachtcharter is dit allebei mogelijk. Op de website ziet u het aanbod aan verschillende jachten die u kunt huren. Kies dus zelf een jacht uit die past bij uw gezelschap en vakantieplannen. Dit bedrijf assisteert u bij alle vragen die u heeft over uw reis.