Supportede.nl
Image default
Dienstverlening

Van kartonnen doos tot nopjesfolie: dit heb je nodig voor je eigen webshop

Sta je op het punt om je eigen webshop te openen? Of ben jij zo iemand die alles op Marktplaats zet en dit ook nog eens aan iedereen weet je verkopen? Dan moet je aan een aantal dingen denken wat betreft verzending. Want je kan je producten nog zo leuk showen aan je klanten, als je ze eenmaal hebt verkocht zul je wel moeten weten hoe je het gaat verzenden. Iets dat veel beginnende ondernemers nog wel eens willen vergeten.

 

De kartonnen doos

Zodra je een product hebt verkocht en het geld binnen hebt, kan je het in orde gaan maken voor verzending. Een breekbaar item pak je anders in dan bijvoorbeeld een kledingstuk. Maar wat je ook verstuurd, wikkel het altijd om in folie of iets dergelijks. Dit geeft aan dat je zorgvuldig met de spullen omgaat en geeft een goede indruk. Breekbare items wikkel je in nopjesfolie. Dit zorgt er voor dat ze wel tegen een stootje kunnen. Maar ook de kartonnen doos waarin je je item gaat verzenden is belangrijk. Kies voor een kartonnen doos die goed past. Dus niet te klein, maar ook zeker niet te groot.

 

Je items verpakken

Heb je geen kartonnen doos die goed past? Ga dan voor een die iets te groot is. Vul de randen en lege ruimtes goed op met nopjesfolie of kranten. Dit zorgt ervoor dat je item niet kan bewegen. Voel ook dat het stevig ligt en niet kan bewegen. De kartonnen doos plak je vervolgens met voldoende tape dicht. Verstevig de zwakke plekken zoals de hoeken van de doos.

https://endlessbranding.com/kartonnen-doos/