Supportede.nl
Image default
Industrie

Schakel een specialist in 3D-lasersnijden in

Bent u voor een nieuw project op zoek naar een specialist in 3D-lasersnijden? Dat is natuurlijk een karwei dat uitermate nauwkeurig moet verlopen. Daarom kunt u het best een échte specialist inschakelen. Zo’n specialist vindt u bij Boz Group. Dit metaalbewerkingsbedrijf uit Bergen op Zoom levert al jaren vakwerk af voor klanten over heel Nederland en zelfs Europa. Ze behoren dan ook tot de top 3 binnen Nederland en top 10 binnen Europa op het gebied van 3D-lasersnijden. Lees zeker verder en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen.

De voordelen van 3D-lasersnijden

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan 3D-lasersnijden. Zo is het in de eerste plaats veel nauwkeuriger dan de 2D-variant en kunnen andere soorten vormen veel gemakkelijker worden gelast. Op deze manier kunnen veel stevigere, en veel beter op maat gemaakte zaken worden gemaakt. Daarnaast is ook de lasnaad veel minder dik en dus minder opvallend bij 3D-lasers. Indien u het lasersnijden wilt laten uitvoeren door dit metaalbewerkingsbedrijf, bent u verzekerd van de beste resultaten. Ze beschikken over meer dan 45 jaar aan ervaring en garanderen korte doorlooptijden dankzij hun volledig uitgeruste werkplaats en hoog opgeleide personeel. Wanneer u hen inschakelt, zullen zij een compleet op maat gemaakt ingenieursplan uitstippelen. Zo tekenen ze allereerst een schets uit en maken ze prototypes.

Vraag om advies en krijg hulp op maat

Heeft u interesse in 3D-lasersnijden en wilt u daarvoor dit metaalbewerkingsbedrijf uit Bergen op Zoom inschakelen? Dan kunt u hen gerust raadplegen voor hulp op maat. Zij geven u bovendien graag advies over uw situatie en bekijken uw specifieke noden en wensen. Bent u nog niet helemaal overtuigd van de voordelen of neigt u toch meer naar 2D-snijden? Dan doen ze die voor u nog eens graag uit de doeken. U vindt de contactgegevens van deze specialist in metaalbewerking op hun contactpagina. Bel hen gerust of stuur een e-mail.