Supportede.nl
Image default
Aanbiedingen

Laat jouw nieuwe collectie schitteren via Facebook!

Het uitbrengen van een nieuwe kledingcollectie is elk seizoen weer erg spannend. Gaan mensen het leuk vinden en nog belangrijker: gaan ze het ook bestellen? Natuurlijk speelt jouw manier van promotie hier een redelijke rol in. Heb jij al wel eens overwogen te adverteren met Facebook?

Waarom adverteren met Facebook?

We hoeven je vast niet meer uit te leggen wat Facebook is, wat gelijk de eerste reden is dat adverteren via dit platform een wijze keuze is. Iedereen kent het! Niet gek dus dat dit het meest populaire social media platform wereldwijd is – aangezien iedereen weet wat je via Facebook kan, is het verleidelijk om ook hier zelf op aanwezig te zijn. 

Dit opent gelijk vele deuren voor ieder bedrijf, aangezien je via Facebook dus ook kunt adverteren. Een grote gebruikersgroep betekent een grotere kans dat jouw doelgroep ook aanwezig is, want in vrijwel elk geval via Facebook zeker het geval is. Het is nu de kunst om gericht te targeten, zodat jij precies weet hoe groot je doelgroep op Facebook is. Het leuke aan Facebook: ze delen hun databank met Instagram. De gegevens die jij hier verzamelt, kun je dus gelijk inzetten op dit kanaal!

Collection ads

Facebook is specifiek voor collecties een prachtig medium, aangezien ze beschikken over een advertentiemethode die hier perfect op aansluit, namelijk de Collection Ads. In deze advertenties adverteer je niet op één product, maar op een geheel van meerdere producten. Precies wat jij met je collectie wil uitdragen dus! Bij een kledingcollectie werkt dit erg makkelijk: je maakt een foto van een model dat jouw kleding draagt, waarna je vervolgens elk kledingstuk los uitlicht. Je inspireert kijkers om een bepaalde kledingcombinatie te maken, maar houdt ook de mogelijkheid om de stukken los te bestellen. Precies wat je wil natuurlijk!

Facebook uitbesteden?

Klink het gebruik van deze Collection Ads als de juiste stap voor jouw bedrijf, dan raden we aan eens een kijkje te nemen op de website van Traffic Today. Zij beschikken over een breed team met daarin verschillende social ads specialisten, die precies weten hoe ze deze methode voor jou in moeten vullen. Ervaar het zelf! 

 

https://www.traffictoday.nl/