Kies voor deugdelijk en onafhankelijk ICT advies voor uw bedrijf

Wilt u ervoor zorgen dat de software binnen uw organisatie altijd probleemloos functioneert, kies dan voor onafhankelijk ICT advies op maat. Een belangrijk onderdeel daarvan is licentiebeheer. Voor het gebruik van software binnen uw bedrijf of organisatie moet u namelijk beschikken over een geldige licentie. Als u die niet heeft is het gebruik illegaal en kan u dit een flinke boete opleveren. Vrijwel alle software is namelijk beschermd met auteursrecht en mag dus in veel gevallen niet gratis worden gebruikt. Door onafhankelijk ICT advies in te winnen voldoet u aan uw verplichtingen zonder dat u hiervoor te veel betaalt. U kunt zich vervolgens volledig richten op het managen van uw bedrijf.

Wie kan mij onafhankelijk ICT advies geven?

Voor onafhankelijk ICT advies kunt u onder andere terecht bij OnnIT in Nieuw-Beijerland. Dit bedrijf verleent diensten in het kader van licentiebeheer aan kleine en grote bedrijven. Zij gaan samen met u na welke software binnen uw bedrijf wordt gebruikt en hoeveel gebruikers er zijn. Voor veel pakketten geldt namelijk dat u per gebruiker moet betalen. Soms kunt u ook een licentie kopen voor bijvoorbeeld ‘maximaal 50 gebruikers’ of ‘tussen 100 en 200 gebruikers’. Dit is ideaal als u wel eens uitzendkrachten inhuurt of als uw bedrijf groeit of juist krimpt.

Zorg voor actueel licentiebeheer en voorkom problemen

Zorg ervoor dat het beheer van uw licenties altijd in orde is. Het is immers geen goede reclame voor uw bedrijf als bekend wordt dat er binnen uw bedrijf illegaal gebruik werd gemaakt van bepaalde softwarepakketten. Schakel OnnIT in voor betrouwbaar licentiebeheer en u heeft er geen omkijken meer naar. Zij zijn een zeer ervaren bedrijf in het beheren van de licenties van ondernemers en instellingen. U vindt meer informatie over hun dienstverlening op de website. Hier treft u ook de contactgegevens aan voor het inwinnen van meer informatie of het aanvragen van een offerte op maat.