Supportede.nl
Image default
Groothandel

Kent u het gemak van het gebruik van metaalband zelfklevend al?

Heeft u dat ook wel eens, dat u metalen voorwerpen wilt kunnen ophangen zonder spijkers, schroeven of haken? Dat kan nu, door gebruik te maken van magneetband zelfklevend. Dit band kunt u eenvoudig bevestigen op verschillende ondergronden, waarna u er zonder problemen metalen voorwerpen aan kunt ophangen. Natuurlijk moet u er rekening mee houden dat het magnetisch vermogen beperkt is, het soortelijk gewicht van de materialen die u wilt bevestigen moet niet te hoog zijn. Als u zelfklevend magneetband gaat bestellen, vindt u informatie over het maximale draagvermogen bij het product van uw keuze. Er zijn tientallen toepassingen te bedenken voor dit handige tape.

Wat is het verschil tussen metaalband en magneetband?

Zowel metaalband als magneetband zelfklevend zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Sommige mensen denken dat magneetband is bedoeld voor het ophangen van magneten, maar dat is onjuist. Hiervoor gebruikt u metaalband. Op een strip metaalband kunt u magneten plakken, zoals een koelkastmagneet. Op magneetband bevestigt u metalen voorwerpen, zoals een metalen bordje met tekst of de prijs van een artikel. Het grote voordeel van beide materialen is dat ze op tientallen plaatsen kunnen worden toegepast. Met een schaar knipt u simpel het gewenste formaat af. Verwijder de beschermstrip aan de achterzijde en plak de tape op de plaats waar u het wilt hebben.

Koop magnetisch tape online

Bent u op zoek naar zelfklevend magneetband? U bestelt het nu heel simpel online in de webshop van De Markeringshop. Hier vindt u uiteraard ook metaalband en andere materialen om te markeren en te duiden. U kunt denken aan markeerstiften, krijt en markeringsverf. Wilt u advies voordat u een aankoop doet? Neem dan contact op met de klantenservice. Uw bestelling kunt u direct online doen en deze wordt zo snel mogelijk bij u afgeleverd. U profiteert daarbij uiteraard ook van de scherpste prijzen. De Markeringshop richt zich op de zakelijke markt maar levert uiteraard ook aan particuliere klanten.

 

 

https://www.demarkeringshop.nl/