Supportede.nl
Image default
Aanbiedingen

Is zonwerende raamfolie ook isolerend tegen kou?

We kopen in de zomer zonwerende raamfolie tegen warmte. Maar is dit folie eigenlijk ook geschikt tegen de kou? Het antwoord hierop is ‘ja’. En dit gaan we natuurlijk aan je uitleggen.

Voordelen zonwerende raamfolie

Het zonwerende raamfolie wordt in de warmte zomermaanden volop gekocht en toegepast op ramen van huizen, bedrijven en auto’s. Het werkt erg goed. Het voorkomt ten eerste de scherpste schitteringen en het felle licht van de zon. Maar wat nog belangrijker is, is het feit dat het folie ook warmte buiten houdt. En dus je woning, bedrijf of auto koel houdt. Dat komt omdat er een uv filter in dit folie verwerkt is. Dit houdt dus heel veel warmte tegen, maar ook uv stralen. Daarnaast werkt zonwerende raamfolie isolerend, waardoor de warmte minder snel via ramen je woning kan binnen drijven. Doordat het zonwerende folie isolerend werkt, isoleert het niet alleen tegen warmte maar ook tegen kou. En zo heeft dit raamfolie een wisselwerking wat natuurlijk heel gunstig is.

Dit seizoenfolie heeft het hele jaar door voordelen

In de winter zal je zonwerende raamfolie dus isolerend werken. Het houdt de kou buiten en houdt de warmte binnen. Misschien als je de cijfers bij elkaar optelt, kun je in de winter beter echt isolerend raamfolie kopen. Maar de verschillen zullen, als je tenminste een kwaliteit goed zonwerend raamfolie aanschaft, minimaal zijn. Een goede kwaliteit zonwerende raamfolie vindt je onder andere bij Raamfolieonline. Ga niet voor die zonweringsfolies van bijvoorbeeld de Action. Dat werkt wel, maar de kwaliteit is stukken minder dan dat je het bij een speciaalzaak zou kopen. Wat je wel kunt doen om geld te besparen is om je ramen zelf met raamfolie te beplakken. Besteed dit niet uit, maar doe het zelf. Het is niet moeilijk en hiermee bespaar je echt heel veel geld. Wil je dus voordelig genieten van isolerende raamfolie tegen kou en zon? Koop dan kwalitatief goed zonwerend folie.

https://www.raamfolieonline.nl/zonwerend-raamfolie