Supportede.nl
Image default
Eten en drinken

Een gezonder leven start bij de sapkuur van 7 dagen

Door middel van een sapkuur van 7 dagen je gewicht verliezen? Dat is zeker een mogelijkheid en het wordt steeds vaker door vele mensen gedaan. Dat komt omdat er steeds meer onderzoek wordt gedaan naar de diverse methoden om je gewicht te verliezen en wat overtollige kilo’s van je lichaam te zien verdwijnen. Voor veel mensen is het natuurlijk een droom om een heel strak figuur te hebben, maar om dit te krijgen zal je toch wel hard moeten werken en je lichaam voorzien van gezonde voeding en dit ook echt goed volhouden. Het beginnen aan het creëren van jouw droom lichaam begint bij het bewust zijn van wat je in je mond stopt. Hoe jouw lichaam eruit ziet wordt voor een heel groot deel bepaald door alles wat jij iedere dag weer in je mond stopt.

 Een reset van je lichaam

Door een sapkuur van 7 dagen te doen reset jij je lichaam als het ware van alles wat je er eerder in hebt gestopt. Je lichaam bestaat uit allerlei onderdelen en de vaste voeding die jij tot je neemt moet ook weer worden verwerkt. Dit gaat door middel van het darmstelsel, maar een deel van die voeding zal zich in andere delen van je lichaam opslaan. Denk maar eens aan al die patat en chips en koekjes die je eet, het gaat niet in de mond er in en vervolgens via het darmstelsel weer naar buiten, maar een gedeelte van die stoffen slaat zich op als vet op bijvoorbeeld je buik. Met de sapkuur van 7 dagen laat je jouw lichaam even tot rust komen en wordt er een reset knop ingedrukt. 

Begin opnieuw

Als je lichaam eer helemaal schoon is en vrij is van al het vaste voedsel door de sapkuur van 7 dagen kan je beginnen aan jouw gezonde manier van leven. Door goede voeding tot je te nemen en de juiste mineralen en stoffen in je eten te verweken zal je lichaam je heel dankbaar zijn. Je lichaam reageert op alles wat jij eet en daar gaat het zich ook naar vormen.