Supportede.nl
Image default
Attracties

Vier uw kinderfeest of schoolreisje in deze speeltuin bij Breda

Zoekt u een plek voor het organiseren van het kinderfeestje van uw zoon of dochter? Kies uit een van de arrangementen die Kids Wonderland in Molenschot u biedt. Deze grote indoor én outdoor speeltuin in de buurt van Breda is een leuke activiteit voor kinderen in verschillende groepsgrootten en leeftijden. De medewerkers van dit speelparadijs zorgen ervoor dat de kinderen, en vooral de jarige, een onvergetelijke dag hebben. In alle arrangementen krijgt u standaard de entree, een cadeautje voor de jarige, leuke extra’s én een drie uur durende tafelreservering met onbeperkt ranja. Als u voor het Super Linny en Berry-feest of het prinsessen- of piratenfeest kiest, krijgt u zelfs voor uw gehele verblijf een tafelreservering met ranja.

Op schoolreisje naar Molenschot

Kids Wonderland is zeer geschikt als locatie voor een schoolreisje. In deze 3000m² grote buiten- en 2500m² binnenspeeltuin kunnen alle kinderen tot en met twaalf jaar zich prima vermaken. Het is echter wel van belang dat er voldoende volwassen begeleiders op het reisje meegaan. Laat uw klassen op ontdekking gaan in deze speeltuin in regio Breda terwijl u koffie drinkt op het Piratenplein of op het dek van het Galjoen. De jongere kinderen klimmen en klauteren op speeltoestellen in piraten-, prinsessen- of wilde westenthema, terwijl je oudere kinderen los gaan op een trampoline of tijdens een spannend potje laser-gamen. Ook de verschillende attracties zoals het Vlinderslot en de Bubbelbaan zijn populair.

Laat ieder kind veilig spelen

De medewerkers van deze speeltuin in Molenschot bij Breda vinden het belangrijk dat ieder kind veilig kan spelen en dat er geen ongelukken gebeuren. Het is daarom verplicht om in het gehele speelparadijs sokken te dragen. Ook zijn in verschillende attracties, zoals de Bubbelbaan, dichte schoenen vereist. Ook adviseren de medewerkers u en uw kinderen om in de glijbanen een lange broek te dragen. Voor alle prijzen, openingstijden en andere informatie bekijkt u de website van deze indoor speeltuin.

https://www.kidswonderland.nl/