Is jouw bedrijf gevestigd in Breda en ben jij opzoek naar een schoonmaakbedrijf? Lees verder

Hofkens HIG is al jaren actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren ze honderden professionele schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland en dat in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees dat verder in deze blog!

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Breda

Op zoek naar reguliere schoonmaak in Breda? Wij voeren al ruim 57 jaar diverse schoonmaakwerkzaamheden uit voor diverse bedrijven en dat in diverse branches. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse schoonmaak of periodieke, bij ons kan je terecht. Voor elk bedrijf is er een schoonmaakprogramma op maat. Geen omgeving is voor ons te gek. Onze medewerkers pakken alles aan. Door het gebruik van de beste materialen krijgen wij zelfs de hardnekkigste vlekken schoon. Hofkens HIG biedt diverse schoonmaak diensten aan, zoals:
• Schoonmaakonderhoud  
• Glasbewassing  
• Rioolservice  
• Gevelreiniging en terreinwerkzaamheden  
• Voedingsindustrie  
• 24/7 riool- en calamiteitenservice  

Samen kijken we naar uw wensen en behoefte, hier passen wij onze werzaamheden voor jou op aan. Voor elke klus is er een passende oplossing. Bij ons kunt u terecht voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. De Allesreinigers zijn experts op het gebied van hygiëne en veiligheid. Wij steken graag voor u de handen uit de mouwen. 

Waarom Hogkens HIG de oplossing is voor jou


Met Hofkens HIG bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Onze kernwaarden zijn kwaliteit en veiligheid. Dit stroomt door het bloed van onze  medewerkers. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en  beschikken over veel kennis in het schoonmaken in diverse omgevingen. Hier staat de hygiëne voorop. De Allesreinigers werken zeer zorgvuldig en zorgen ervoor dat alles weer schoon wordt. Wij beschikken over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Zo weet u zeker dat u krijgt te maken met experts op het gebied van schoonmaak. Hofkens HIG staat 24/7 voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. En wij maken een schoonmaakprogramma die het beste bij u past.  

Reguliere schoonmaak door Hofkens HIG

Bent u op zoek naar reguliere schoonmaak in Breda? Of reguliere schoonmaak in Tilburg of Den Bosch? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want reguliere schoonmaak is een van onze belangrijkste diensten. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand er uitstekend uitziet. Want een schoon bedrijfspand is het gezicht van uw bedrijf. Het draagt ij aan de uitsraling van het bedrijf. Met Hofkens HIG hoeft u nooit meer bang te zijn voor vieze bedrijfsruimtes. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden zorgeloos uit handen. Wij werken indiverse branches zoals onder andere voor onderwijs-, zorginstellingen en kantoorpanden. Ons klantenbestand is zeer divers, hierdoor hebben onze Alesreinigers veel ervaring in deze verschillende branches. Zo hebben ze ervaring in het schoonmaken van zwembaden, sporthallen en trappenhuizen. Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We kijken samen naar de juiste combinatie voor u!

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://hofkenshig.nl/