Hoe werkt Waklert?

Hoe werkt Waklert Armodafinil 150mg?

Waklert Werkingsmechanisme
Zelfs in 2017 is het nog steeds een raadsel hoe precies Modafinil en Armodafinil werken. Er zijn echter een aantal overtuigende theorieën. Dit zijn er twee van:

Indirecte dopamine-receptoragonist
Een dopaminereceptoragonist is elke verbinding die zich bindt aan uw dopaminereceptoren. Wanneer een ligand zich aan deze receptoren bindt, worden verschillende signaalroutes in de cel geactiveerd. Uiteindelijk zorgt dat ervoor dat de cel een aantal van zijn genen transcribeert (op RNA herschrijft). Deze komen dan uit de celkern en worden de instructie voor eiwitsynthese. De eiwitten die worden gemaakt, zijn een van de gevolgen van dopaminereceptoractivatie.

Wat is de andere?

Dopamine is een neurotransmitter.

Het helpt de zenuwcellen te communiceren.

Bepaalde zenuwcellen worden actief zodra dopamine zich bindt aan hun receptoren. Als er in plaats daarvan een dopamine-agonist komt, kan de cel het verschil niet maken. Het wordt hoe dan ook actief. Dopamine-aangedreven paden in je hersenen zijn verantwoordelijk voor het zoeken naar plezier, motivatie, zelfbeheersing en nog veel meer. Hier zijn enkele van de effecten van dopamine-agonisten:

Euforie
Hallucinaties
Psychose
Slapeloosheid
Verslaving
Je verwachtte iets positiefs, nietwaar?

Hoewel dopaminereceptoragonisten geweldig kunnen zijn voor de behandeling van aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson of ADHD, zijn ze ook niet erg veilig. In feite leiden vrijwel alle verslavende stoffen tot een toename van dopamine. Hoewel de extra dopamine op zichzelf niet zo slecht is, is het feit dat het repetitief schadelijk gedrag motiveert niet echt aangenaam om te horen.

Het goede nieuw over Waklert
In tegenstelling tot andere dopamine-agonisten, verhogen Modafinil en Armodafinil (het actieve ingrediënt van Waklert), dopamine niet op de manier die te verwachten is.

In plaats van het rechtstreeks verbinden aan de dopaminereceptoren, blokkeert Waklert de heropname van dopamine. Wanneer de cellen via een synaps communiceren, komt dopamine (of een andere neurotransmitter) vrij. Het blijft slechts voldoende om de andere cel te prikkelen en daarna nemen transporteurs in het membraan van de eerste cel het weer terug.

Waklert blokkeert deze transporteurs, waardoor dopamine buiten de cellen wordt verhoogd. Dit is de reden waarom we het een indirecte dopaminereceptoragonist noemen. Door zijn werking stimuleert het indirect dopamine-receptoren. Het medicijn werkt echter niet als extra dopamine. Dit is misschien de reden waarom we zo weinig bijwerkingen en een vrijwel niet-bestaand risico op verslaving en afhankelijkheid zien.

Bezoek deze website voor Waklert Armodafinil!

http://modafinil-kopen.nl/product/waklert-armodafinil-150mg/