Een exotische vakantie boek je bij All over Tours

Frans Polynesie is een unieke plek voor een huwelijksreis, een vakantie met kinderen of een sportieve trip. De 118 eilanden vormen samen een land en vallen onder Frankrijk. De hoofdstad van Frans-Polynesië is Papeete op Tahiti. De eilanden kenmerken zich door een heerlijk klimaat en een adembenemende natuur. Bij All over Tours kennen we de eilandengroep als geen ander. Op zoek naar authentieke plekjes en luxe- doch kleinschalige verblijven? Laat de specialisten van All over Tours dan een vakantie op maat samenstellen!

Parelwitte stranden en een azuurblauwe zee

Van de bloem Tiaré tahiti -die overigens nergens anders ter wereld te vinden is- wordt parfum gemaakt. Je kunt er luieren op de parelwitte stranden, mooie wandelingen maken en surfen. Tahiti is bekend geworden door de schilderen van de Paul Gauguin en later ook Henri Matisse. Het eten is voortreffelijk in Frans-Polynesië. De keuken bevat zowel Europese als Amerikaanse en Chinese lekkernijen. De oorspronkelijke bewoners, de Polynesiërs, begonnen zich rond de vijfentwintigste eeuw voor Christus over de eilanden te verspreiden. Op dit moment wonen er ruim 278.000 mensen.

Vietnam strandvakantie, adembenemend mooi

Een strandvakantie in Vietnam, hier een indruk hoe die eruit kan zien. Bij kustplaats Nha Trand vind je een strand zoals je het nog nooit hebt gezien. Het is breed en schoon. Het water is doorzichtig blauw en aangenaam warm. Relaxed een boekje lezen en zwemmen, daar zul je echt van bijkomen.

Heb je weer zin in een beetje actie dan zou je kunnen duiken of snorkelen. Ben je een windsurfer of kitesurfer? Ga dan zeker naar het Mui Ne. Dit is een klein dorp met lange stranden. Er waait altijd een stevige wind in het vissersplaatsje. In de loop der jaren zijn prachtige zandduinen gevormd in de kleuren wit en rood.

Tijdens een bezoek aan de baai Ninh Van Bay wordt je getrakteerd op een fraai uitzicht van zee, rotsen en strand. Con Dau is een unieke bestemming die je niet mag overslaan. Het eiland leent zich voor fiets- en wandeltochten. Neem je snorkel- of duikuitrusting weer mee, want er zijn eindeloos veel vissen om te bewonderen. Een strandvakantie is ook een prima verlenging na je rondreis door Vietnam. Graag vertellen we je meer. Kom eens langs of neem een kijkje op de site voor meer inspirerende voorbeeldreizen.

https://www.allovertours.nl